Trädgårdsskötsel Gnesta

Välkommen till TR Trädgårdskonsult

TR Trädgårdskonsult är en firma för dig som vill bibehålla eller förbättra trädgårdens skick. Här finns mångårig erfarenhet och stor kunskap inom branschens olika områden, jag vet vad som krävs för att skapa en fin och välmående trädgård. Min trädgårdsskötsel erbjuds till såväl företag som privatpersoner runtomkring Gnesta, varmt välkommen!

Om du har några som helst frågor angående mig och mina tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag erbjuder professionell trädgårdsskötsel till ett kostnadseffektivt pris!

Trädgårdsmästare

Odling, plantering, beskärning, gräsklippning och mycket mer.
Jag utför det flesta arbetena som berör din trädgård, alltid med fokus på noggrannhet och kvalitet oavsett arbetets omfattning. Har du inte möjligheten att lägga ner den tiden som det krävs för att ha levande och vacker trädgård? Kontakta mig för trädgårdsskötsel redan idag, jag garanterar ett arbete med kvalitet!

Professionell trädgårdsanläggning för dig i Gnesta med omnejd

Projektledning

Önskar du göra större förändringar av din trädgård? Jag har erfarenhet av projektledning vid trädgårdsanläggningar och mer omfattande trädgårdsskötsel. Låt mig bidra med min expertis, så att du kan få en trädgård utifrån dina önskemål. När du anställer mig kan du alltid räkna med ett strukturerat och välutfört arbete. Jag finns för dig i närheten av Gnesta, varmt välkommen att kontakta mig för projektledning.

Konsult

Vid konsultation av din trädgård så är jag med och tar fram en skräddarsydd lösning utifrån dina behov. Jag bidrar med inspiration och rådgivning för att skapa en levande och vacker trädgårdsdesign. Behöver du hjälp av en skicklig trädgårdskonsult så har du kommit helt rätt! Jag mångårig kunskap av trädgårdsskötsel och design.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontaktformulär
reCAPTCHA

TR Trädgårdskonsult • 0707 – 10 91 30 • info@trtradgardskonsult.se