Trädgårdsdesign Gnesta

Välkommen till TR Trädgårdskonsult

TR Trädgårdskonsult är en firma för dig i Gnesta som önskar få hjälp med trädgårdsdesign. Här finns möjligheten att få förändra och förbättra trädgårdens skick. Hos mig finns mångårig erfarenhet och stor kunskap inom trädgårdsdesign, jag vet vad som krävs för att skapa en fin och välmående trädgård. Min tjänster erbjuds till såväl företag som privatpersoner runtomkring Gnesta, varmt välkommen!

Om du har några som helst frågor angående mig och mina tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta mig. Här får du professionell trädgårdsdesign till ett kostnadseffektivt pris!

trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign

Odling, plantering, beskärning, gräsklippning och mycket mer.
Jag utför det flesta arbetena som berör din trädgård, alltid med fokus på noggrannhet och kvalitet oavsett arbetets omfattning. Har du inte möjligheten att lägga ner den tiden som det krävs för att ha levande och vacker trädgård? Kontakta mig för trädgårdsservice redan idag, jag garanterar ett arbete med kvalitet!

Vid trädgårdsdesign får du hjälp med utformningen av hela trädgården inklusive växtval. Jag skapar en skalenlig ritning över trädgården och tar fram en lista av växttval

Professionell trädgårdsdesign för dig i Gnesta med omnejd

trädgårdsdesign

Projektledning

Önskar du göra större förändringar av din trädgård? Jag har erfarenhet av projektledning vid trädgårdsdesign och andra mer omfattande arbeten. Låt mig bidra med min expertis, så att du kan få en trädgård utifrån dina önskemål. När du anställer mig kan du alltid räkna med ett strukturerat och välutfört arbete. Jag finns för dig i närheten av Gnesta, varmt välkommen att kontakta mig för projektledning.

Konsult

Vid konsultation av din trädgård så är jag med och tar fram en skräddarsydd lösning utifrån dina behov. Jag bidrar med inspiration och rådgivning för att skapa en levande och vacker trädgårdsdesign. Behöver du hjälp av en skicklig trädgårdskonsult så har du kommit helt rätt! Jag mångårig kunskap av trädgårdsdesign och anläggning.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontaktformulär
reCAPTCHA

TR Trädgårdskonsult • 0707 – 10 91 30 • info@trtradgardskonsult.se